28 Nisan 2010 Çarşamba

IV. Osman'dan Üzücü Haber

Dün gece yapımcılığını Melih Sezgin’in üstlendiği iki dizi Kırık Kalpler ve IV. Osman dizisi set ekibi ve oyuncuları kıran kırana maç oynadı.

Yapımcı Melih Sezgin, dizilerinin devamlılığını sağlamak için maç öncesi dizi oyuncularını 'sakın kendinizi yormayın hiçbir şey olmasın' diyerek uyardı.

Futboldan çok basketbol havasında geçen aksiyonsuz maçta bir anda olanlar oldu ve IV. Osman dizisinin Osman Amir’i Reha Özcan kolunu kırdı. Acil hastaneye kaldırılan Reha Özcan’ın kolu alçıya alınırken, tam üç yerde kırık olduğu, 40 gün alçıda kalması gerektiği öğrenildi. Ve daha kötüsü eğer 40 günde bir iyileşme kaydedilemezse ameliyat gerektiği belirtildi.


Resim

Özcan’ı bu hafta bol hareketli ve aksiyonlu bölümler bekliyordu. Çekimlerin nasıl yapılacağı ise şimdiden merak konusu...

26 Nisan 2010 Pazartesi

4.Osman 30.Bölüm

Dördüncü Osman 29.Bölüm

Osman ve Yıldırım bu hafta akıl almaz bir soygunun izini sürüyorlar. Bir bankanın para aracını soyan soyguncuların aralarında ki bir emanet, masum bir genç kızın ölümüne sebep olur. Soyguncuların cinayetine kurban giden genç kızın annesi intikamını almak için Osman ve Yıldırım'dan ayrı hareket edince işler büsbütün karışır.

Dördüncü Osman Samanyolu'nda...

Fragman;



Selam ve dua ile... :wink:

10 Nisan 2010 Cumartesi

4.Osman 28.Bölüm


Osman ve Yıldırım, bu hafta yine içinden çıkılması güç bir bilmeceyi çözmeye çalışıyor. Fakat bu kez katil, kendisine ulaşmaları için sıradışı ipuçları bırakır. Lunaparklarda işlenen cinayetlerin ortak bir sırrı vardır. Osman ve Yıldırım bu sırrın peşine düşünce, tehlike büyür. Katil bu defa çok zekidir ve herkesi dehşete düşüren, korkunç bir gerçeği saklamaktadır.



5 Nisan 2010 Pazartesi

4.Osman 27.Bölüm


Nilüfer'e yakın bir arkadaşı eşinin oynadığı tiyatro oyunu için iki bilet verir. Yıldırımla birlikte oyuna gittiklerinde Osman'da sürpriz yaparak gelmiştir. Perde açılır, oyun başlar. Oyunda ki iki karakterden biri silahını ateşler ve diğer oyuncuyu vurur. Fakat bu gerçek bir silahtır ve oyuncu arkadaşı ölür. Osman ve Yıldırım olaya anında müdahale ederler. Fakat işin içinde kimsenin aklına gelmeyecek, ürkütücü hesaplar vardır.

4.Osman İlginç bölümüyle 6 Nisan Salı 19:50'de Samanyolu'nda...İyi seyirler...